Tilbud Verdenskort wallsticker

Verdenskort Wallsticker - Billig

3 Review(s)

Det klassiske verdenskort wallsticker i bedste kvalitet til en billig pris.

More details

103,20 kr

129,00 kr Inkl. moms

Stort Verdenskort wallsticker med mange detaljer.

Mange detaljer på denne dansk producerede flotte og helt unikke verdenskort wallsticker, som er fremstillet i absoult bedste folie kvalitet fra Oracal.

Der medfølger udførlig brugsanvisning, samt en plastic skraber når du køber et verdenskort wallsticker til væggen på allstickers.dk

Køber du et af de 3 største verdenskort tilbyder vi som de eneste i Danmark at sende vi 30 stk. GRATIS små stjerner med i valgfri farve(værdi kr. 79,-). På den måde kan du vise hvilke lande du har været i.

Stjernerne kan du selv bestemme farven på. HUSK: Angiv farve under bemærkninger, ved bestilling.

Størrelse: Vælg imellem 6 forskellige størrelser. Prisen bliver opdateret i indkøbskurven. Se også vores andre modeller verdenskort.

Har du et specielt ønske til størrelse eller farve, så send en mail eller ring til os, og vi vil gøre alt for at opfylde dit ønske.

Bedømmelse 
2012-05-09

<p>
Har k&oslash;bt et verdenskort, og har sat det op med et ur, s&aring;dan at tallene er udenom kortet, og viserne i afrika, det er virkelig blevet flot og nemt at s&aelig;tte op. Super</p>

Bedømmelse 
2011-08-01

Mailer jer lige et billede af resultatet! Måske I kan bruge det på hjemmesiden. Flotte detaljer! mvh peter

Bedømmelse 
2011-07-10

Hej tak for hurtig levering. Et meget flot verdenskort med flere detaljer end andre vi har set! Verdenskortet er meget fint men må sige at det er noget svært at sætte det op... Måske blev det heller ikke lettere af at vi købte den der var næsten 2,5m *GG* Køber helt sikkert wallstickert til børnenes værelser hos jer også.

Skriv en anmeldelse

Verdenskort Wallsticker - Billig

Verdenskort Wallsticker - Billig

Det klassiske verdenskort wallsticker i bedste kvalitet til en billig pris.